Įmonių steigimo bendrovė pataria, kaip sutvarkyti formalumus

įmonių steigimo bendrovėJei nusprendėte steigti įmonę, tačiau šioje srityje esate naujokai ir jums trūksta bazinių žinių, steigimo dokumentais ir teisiniais formalumais pasirūpins įmonių steigimo bendrovė. Pastarasis sprendimas rekomenduojamas ir tais atvejais, kai steigimo darbus norite sutvarkyti per maksimaliai trumpą laiką, tačiau būti tikri dėl šio proceso tvarkingumo.

Kada kreiptis?

Pirmoji jūsų užduotis, nusprendus įsteigti įmonę, – apsispręsti dėl jos veiklos pobūdžio ir juridinio tipo. Įmonių steigimo profesionalai padeda steigti uždarąsias akcines bendroves, akcines bendroves, individualias įmones, užsienio kapitalo ir bendras su užsienio kapitalu įmones. Atitinkamai rengiami ir su minėtosiomis veiklomis susiję dokumentai. Be to, į šias bendroves galite kreiptis ir tais atvejais, kai galvojate apie individualių įmonių pertvarkymą ar asociacijų steigimą.

Kodėl verta?

Svarbiausias minėtosios veiklos privalumas – rūpesčių sumažinimas verslininkui. Įmonės steigimo metu būtina bendrauti su profesionalais, kurie gali suteikti išsamias konsultacijas aktualiais klausimais, pvz., nurodyti įmonės rūšių privalumus ir trūkumus, informuoti apie bendrovės valdymo aspektus, apskaitos vedimą ir pan. Šios bazinės žinios gali turėti tiesioginės įtakos įkurtos bendrovės sėkmei ir plėtrai. Galiausiai, nepriklausomai nuo to, kokią įmonės rūšį pasirinksite, privalėsite išspręsti daugybę teisinių klausimų, parengti dokumentus ir sutvarkyti formalumus. Šios srities profesionalai ne tik atsakys į visus jūsų klausimus, bet ir paruoš įmonės steigimo dokumentus (steigimo aktus / sutartis, įstatus, steigiamojo susirinkimo sprendimus ir kt.), be to, bendrovė suderins dokumentų projektus su notaru, esant poreikiui, užsakys reikalingus antspaudus. Įmonių steigimo pagalbininkai bus reikalingi ir tuomet, jei keičiasi įsteigtos įmonės registruotini duomenys, pvz., įmonės buveinės adresas, pavadinimas, vadovas ir pan.

Nepamirškite buhalterinių darbų

Naujai įsteigtos įmonės plėtrai reikalinga ir tvarkinga buhalterinė apskaita. Per nuotolį vykdomos buhalterinės paslaugos orientuotos tiek į mažesnes, tiek į vidutinės ar didelės veiklos bendroves, siekiant užtikrinti buhalterinių procesų sklandumą. Ilgametę patirtį turintys buhalteriai garantuoja darbų tikslumą ir operatyvumą. Bendrovėse naudojamos pažangios buhalterinės programos, šiuolaikinė kompiuterinė technika ir naujausia biuro įranga. Siekiant kelti personalo kvalifikaciją, nuolatos organizuojami įvairūs mokymai, gaunama naujausia VMI informacija, rengiami pastovūs pasitarimai, kas leidžia priimti optimaliausius sprendimus net ir sudėtingose situacijose.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *