Sužadėtuvių žiedai – kas padės išsirinkti?

Sužadėtuvių žiedai ir jų pasirinkimas yra labai svarbus žingsnis santykiuose. Štai kodėl tai turi būti daroma labai atsargiai. Tikimės, kad šie patarimai padės jums išsirinkti tinkamą sužadėtuvių žiedą. Padovanoti sužadėtuvių žiedą yra puikus gestas, kai vyras nori pasipiršti mylimajai. Aišku viena: bet kuri moteris apsidžiaugs sužinojusi, kad šis žiedas buvo parinktas kaip tik jai. Žiedai gali turėti brangakmenių ar bet kokį dizainą, viskas priklauso nuo jūsų skonio. Tačiau prieš eidamas į juvelyrinių dirbinių parduotuvę vyras turėtų žinoti savo mylimosios piršto dydį. Po vestuvių nuotaka gali laisvai nuspręsti, ar sužadėtuvių žiedą mūvėti su vestuviniu žiedu, ar pasilikti tik vestuvinį žiedą. Todėl sužadėtuvių žiedo pasirinkimas – itin svarbus momentas poros santykiuose.

Kaip išsirinkti sužadėtuvių žiedą?

Nusprendę pasipiršti, vyrai dažnai susirūpina, kaip išsirinkti sužadėtuvių žiedą? Pirmiausia turite žinoti merginos žiedo dydį. Kai tai bus padaryta, viskas bus daug paprasčiau. Tuomet pats metas išsiaiškinti, ko nori išrinktoji, koks jos stilius ir svajonės. Jei piršlybos tikėtos, žiedą reikėtų rinktis kartu. Tačiau jei pasitaiko netikėtumų, žiedui surasti patartina susirasti pagalbą – seserį, mamą, geriausią draugę. Taip pat turėtumėte iš anksto nuspręsti, kiek galite išleisti šiai dovanai, nes atvykę į juvelyrinių dirbinių parduotuvę tikrai paklaus, kiek esate pasiruošę išleisti. Galiausiai reikia apsispręsti, kokį brangakmenį dėti į žiedą.

Kokį auksą pasirinkti?

Auksas gali būti 375, 500, 585, 750, 958 ir 999 prabos. Be to, jis gali būti kelių spalvų. Visi jie yra gražūs, prabangūs ir turi vertę, tačiau kiekvienas turi savo kainą ir kokybę, į kurią reikia atsižvelgti, nes sužadėtuvių žiedas bus nešiojamas per vestuves. Juvelyrai visada rekomenduoja rinktis 585 prabangą, nes jie turi geriausią kainos ir kokybės santykį. Šie žiedai nėra brangūs, bet labai tvirti ir patvarūs. Kita jūsų užduotis yra pasirinkti aukso spalvą. Lydinyje naudojamos priemaišos, tokios kaip kadmis, sidabras, platina, varis ir rodis. Tai leidžia išgauti įvairių spalvų, atitinkančių išrankiausių klientų skonį. Populiariausias pasirinkimas – klasikinė aukso spalva. Tiesa, vis daugiau porų ieško originalių sprendimų ir renkasi baltos, raudonos ar rožinės spalvos gaminius. Ieškantiems unikalaus sprendimo galimi mėlyno, žalio ar net juodo aukso žiedai. Tai tikrai originalūs sužadėtuvių žiedai.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *