8 patarimai jūsų tobulam žieminiam įvaizdžiui

Kasmet, kai vasara persirita į rudenį, su dideliu džiaugsmu atnaujiname savo garderobą. Ir nors neverta ginčytis, jog dauguma mūsų iš tikrųjų labai mėgstame vasariškus orus, kuomet galime kasdien dėvėti lengvus ir patogius drabužius, vis dėlto vėsus ir gaivus rudens oras suteikia mums tiek daug galimybių! Tačiau tuomet, kai ruduo pereina į žiemą ir prireikia daugybės drabužių sluoksnių, labai greitai pritrūkstame mielų drabužių, tinkančių šaltuoju metų laiku.

Tai, kad lauke šalta, nereiškia, kad turime atsisakyti stiliaus – tai tik reiškia, kad kiekvieną rytą pasitikdamos naują dieną mes turime mąstyti kūrybiškiau. Sluoksniavimas yra būtinas, todėl neatsisakykite madingų švarkų ir nekeiskite jų į sunkius paltus, kol tai nėra būtina; tiesiog nusipirkite didesnio dydžio striukes, kad po jomis galėtumėte vilkėti megztinį ar pūkinę liemenę! Arba pasipuoškite mielomis ir šilumos suteikiančiomis detalėmis, pavyzdžiui, dirbtinio kailio šalikais ir šilumą sulaikančiomis kepurėmis.

Net tamsiausiomis žiemos dienomis puikus stilius yra įmanomas, jei tik esate tinkamai pasiruošusios. Todėl pateikiame jums keletą geriausių patarimų ir gudrybių, kaip rengtis, kai lauke šalta.

Didelį dėmesį skirkite avalynei

Peržiūrėkite savo turimą avalynės kolekciją ir pagalvokite, kuriuos turimus batus šią žiemą vertėtų pakeisti. Žinoma, dažnai praverčia ir paprasčiausias batų atnaujinimas, pasinaudojant batsiuvių paslaugomis – tokiu būdu jums patinkančius batus galite prikelti naujam gyvenimui ir kartu daugiau sutaupyti. Be to, nepamirškite batų apsaugoti tinkamais apsauginiais purškikliais, apsaugančiais nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Tuo tarpu, jei nuspręsite investuoti į naujus žieminius batus, palikite juose pakankamai vietos, kad galėtumėte mūvėti storas termo kojines, kurios būtų dėvimos ant pėdkelnių.

Termo apatinis trikotažas

Svarbu, ką dėvite po kojinėmis. Rinkitės plonus, lengvus ir kvėpuojančius termo apatinius – turėdamos šį nematomą pirminį sluoksnį sumažinsite su žiemos stiliumi susijusią „didesnę apimtį“. Pavyzdžiui, galima pasirinkti itin plonas termo kojines, sluoksniuojamas po pėdkelnėmis.

Tinkamos pėdkelnės

Šortai, sijonai ir suknelės gali išlikti puikiais jūsų garderobo elementais, jei tik prie jų priderinsite tinkamas pėdkelnes. Yra tiek daug galimybių – daugybė raštų, drąsių spalvų arba tiesiog klasikinių juodų pėdkelnių. Taigi, turėti pakankamą kokybiškų pėdkelnių kolekciją yra tiesiog būtina.

Neatsisveikinkite su visais vasaros drabužiais

Prieš supakuodamos savo mylimą gėlėtą vasarinę suknelę pasidomėkite, ar ją galima sluoksniuoti su golfu ir pėdkelnėmis. Tamsesnio fono gėlių raštai paprastai lengviau pereina į žiemos garderobą, todėl, kad puikiai dera su juodomis pėdkelnėmis. Visa tai jūsų žieminiam įvaizdžiui gali suteikti daugiau gaivos.

Sluoksniuokite drabužius

Formuojant tobulą žiemos įvaizdį viskas priklauso nuo sluoksnių. Sluoksniavimas yra tikrų tikriausias menas, kurį reikia įvaldyti. Deja, bet dauguma moterų stengiasi sluoksniuoti storus mezginius ir stambius audinius, o to daryti tikrai nevertėtų. Štai kodėl kai kurie lengvi, ploni vasariniai drabužiai puikiai tinka žiemai – jie puikiai tinka sluoksniavimui. Jei sluoksniavimui rinksitės lengvesnius drabužius, po savo suknele galėsite vilkėti ir plono trikotažo kašmyrinį megztinį su iškirpte, kartu išlaikydamos norimą šilumą ir neatrodydamos taip, lyg būtumėte priaugusios svorio.

Dėvėkite šalikus ir kepures

Smagiausia žiemos stiliaus dalis – tai šalikai ir kepurės! Tai labai puikios įvaizdžio detalės, kurios ne tik puikiai atlieka savo pagrindinę paskirtį neleisdamos jums sušalti, tačiau taip pat papuošia ir jūsų aprangą. Visą žiemą galite dėvėti tuos pačius drabužių komplektus ir niekas to net nepastebės, nes viskas priklauso būtent nuo šių išorinių įvaizdžio detalių. Savo žieminiam stiliui tokių aksesuarų pagalba suteiksite daugiau spalvų, žavesio ir originalumo.

Investuokite į kelis kokybiškus žieminius paltus

Paltai žiemos mėnesiais yra būtini, tačiau jei kasdien dėvite vieną ir tą patį paltą, tai ilgainiui jums gali pabosti. Todėl vertėtų investuoti į bent kelis kokybiškus žieminius paltus, kurių pagalba jaustumėtės jaukiai, komfortiškai ir šiltai, kartu pagyvindamos ir savo įvaizdį.

Susijuoskite diržu

Žiemą diržai labai praverčia, o prastai prigludusius megztinius jų pagalba galima akimirksniu pakoreguoti. Paltai gali atrodyti visiškai kitaip, jei tik pasirinksite tinkamą diržą, o visų svarbiausia, kad diržo naudojimas sluoksniuojant drabužius suteiks šiek tiek daugiau struktūros ir padės jums atrodyti daug stilingiau.

Daugiau: https://sidonas.lt/

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *