Parduodami nauji butai senamiestyje vilioja naujakurius į miesto širdį

Daugybė žmonių svajoja gyventi miesto centre, kur ranka pasiekiami visi aptarnavimai, pramogos, puikiai išvystyta infrastruktūra. Parduodami nauji butai senamiestyje kiekvienais metais vis populiarėja. Tačiau vis dar yra manančių, kad gyventi centre reikėtų senos statybos namuose. Tai netiesa. Vilniuje parduodami ir naujos statybos butai senamiestyje. Tai išskirtinės kokybės projektai, kuriems neįmanoma atsispirti, jeigu ieškote patogaus ir šiuolaikiško būsto miesto centre.

Balkonai ir terasos

Turbūt daug kas svajoja, kad gyvenant miesto centre, kaip kartais rodo filmuose, būtų galima gerti kavą ryte savo balkone, stebint skubantį miestą. Deja, gyvenant senos statybos butuose senamiestyje tai retai pavyksta. Didelė dalis jų yra įrengti vidiniuose kiemeliuose, tad vaizdas į senamiestį atsiveria retai. Be to, labai didelė dalis senos statybos namų neturi balkonų.

Todėl norint gyventi senamiestyje, verta rinktis naujos statybos butus, kurie išsprendžia šias problemas. Senamiestyje kuriami NT projektai siūlo naujakuriams patogius butus su balkonais ir netgi terasomis. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina privatumą. Naujame bute mėgausitės grynu oru balkone ar terasoje su vaizdu į miesto širdį. 

Saugumas

Svarbiausias kriterijus, renkantis butą yra saugumas. Daugelis naujų daugiabučių projektų tai gali užtikrinti. Ne išimtis ir parduodami nauji butai senamiestyje. Dažniausiai jie yra įrengti su aptverta teritorija, į kurią gali patekti tik tam leidimus ar raktus turintys asmenys. Taip pat galite tikėtis, kad teritorija bus stebima vaizdo kameromis, o patekimas į namą ar laiptinę bus galimas tik su magnetine kortele.

Vieta automobiliui

Gyvenant miesto centre, labai aktualia problema tampa automobilio stovėjimo klausimas. Net ir prie daugiabučių retai kada yra įrengta tiek vietų automobiliams, kad pakaktų visiems gyventojams. O mokamos automobilių stovėjimo zonos kiekvienais metais Vilniaus centre plečiamos bei keliami įkainiai. Todėl geriausia rinktis naujos statybos butus, kurie dažniausiai siūlomi su savininkams įrengta požeminė automobilių stovėjimo aikštele. Jums daugiau nereikės rūpintis dėl to, kad automobiliui kieme neliko vietos.

Mažaaukštė statyba

Parduodami nauji butai senamiestyje nėra išsiskiriantys ši miesto architektūros. Visi jie kuriami taip, kad įsilietų į miesto vaizdą ir praturtintų jį, o ne sudarytų. Todėl verta žinoti, kad dažniausiai tokie butai yra parduodami mažaaukštės statybos namuose. Tai leidžia išlaikyti senamiesčio autentiką. Be to, esate tikri, kad nei Jūs, nei Jums niekas neužstos gražaus vaizdo per langą. Taip išlaikoma senamiesčio statybų tradicija ir dvasia.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *