Facebook reklama – pigu ir patogu

macbook pro on brown wooden table
Photo by Lisa on Pexels.com

Turite savo verslo paskyrą Facebook, bet nepavyksta pasiekti auditorijos. Yra sprendimas – Facebook reklama. Ši reklama ne tik padės geriau pasiekti Jūsų sekėjus, bet ir pagerins komunikaciją su jais. Facebook reklama taip pat padės padidinti prekės ar paslaugos pardavimus, padės padidinti Jūsų svetainės pasiekiamumą. Facebook reklama yra tai kuo turi pasinaudoti bet koks verslas, tai pigi, greita ir efektyvi reklama. Keliais paspaudimais galėsite pasirinkti tikslinę reklamos auditoriją, bet kuriuo paros metu galėsite redaguoti savo reklamos turinį, keisti reklamos galimus kriterijus. Jei dar niekada neteko naudotis Facebook paslaugomis, kviečiame susipažinti ir užsukti į Nomadomas reklamos agentūrą.

Facebook reklamos tikslai

Facebook reklama suteikia galimybę nusistatyti tikslą, nes taip yra aiškiau, ko siekia Jūsų įmonė su šia reklama Facebook. Vienas iš tikslų yra padidinti pardavimų skaičių, todėl Facebook ieško vartotojų panašių į jūsų klientus. Kitas galimas tikslas padidinti svetainės lankytojų skaičių. Čia Facebook ieškotų žmonių, kurie yra linkę paspausti ant reklamos ir apsilankyti svetainėse. Dar keletas tikslų kaip reklamuoti Facebook puslapį ar pasiekti daugiau potencialių klientų ar panašiai. Visi šie tikslai padeda tikslingai rasti auditoriją ir išnaudoti visas turimas reklamos galimybes Facebook.

Facebook mokamos reklamos formatai

Facebook reklamos vienas iš pagrindinių privalumų yra specifinės auditorijos apsibrėžimas. Facebook leidžia pasirinkti kam bus rodoma reklama pagal kriterijus – amžius, lytis, gyvenamoji vieta, socialinis elgesys, pomėgiai, darbovietė, pamėgti puslapiai ir t.t. Todėl tai padeda ir tinkamai atsirinkti reklamos formą, kuri bus rodoma šiems asmenims. Reklama gali būti video medžiagos pavidalu, nuotraukos ir teksto forma bei karuselės formatu. Kiekviena iš šių Facebook reklamos formų veikia kiekvieną auditorijos dalį skirtingai, todėl svarbu pasirenkant auditoriją apsvarstyti, kuris reklamos formatas jai bus geriausias. Taip pat svarbu apgalvoti, kuri Facebook reklamos forma tinkama yra ir Jūsų verslui, jei Jūsų įmonė turi didelį prekių asortimentą naudinga būtų pasirinkti karuselės formatą. Jo pagalba galėsite pateikti ne vieną produktą, taip klientas turės daugiau galimybių pamatyti ieškomo produkto nuotraukų.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *