ABBYY programinė įranga

Abbyy Finereader programa yra populiariausias sprendimas dirbant su popieriniais ir PDF dokumentais. Suteikia pačias įvairiausias galimybes, derinant atpažinimo technologijas ir reikalingas priemones darbui su skirtingų tipų PDF.

Parodo puikų atpažinimo tikslumą ir kintamumą išlaikant originalių dokumentų formatavimą. Leidžia lengvai ir tiksliai atpažinti nuskaitytus tekstus ir eksportuoti juos į biuro programas. Dėl CSS (Cascading Style Sheets) plėtinio palaikymo jis visiškai tiksliai atkuria originalaus dokumento dizainą, kai jis išsaugomas HTML: stulpeliai, paveikslėliai, šriftai, lentelės – elektroninis dokumentas bus tiksli popierinio kopija.

Atpažįsta tekstus 192 kalbomis, remiantis kirilica, lotynų, graikų, armėnų ir arabų abėcėlėmis ir hieroglifais.

Programa leidžia dirbti su PDF ir nuskaityti taip pat lengvai ir patogiai, kaip ir įprastus tekstinius dokumentus, neatsižvelgiant į failo šaltinį, dydį ir būdą.

Galite redaguoti bet kokį PDF dokumentą – nuo klaidos taisymo iki visos pastraipos ir puslapio turinio keitimo, teksto blokų perkėlimo, eilučių ar pastraipų pridėjimo, teksto formatavimo ir dokumento struktūros keitimo, pasikartojančių užduočių automatizavimo ir skirtingų formatų dokumentų palyginimo.

Tai leidžia greitai ir efektyviai gauti tekstą iš užfiksuotų ar nuskaitytų dokumentų, nekeičiant dokumento puslapių sekos ir jų struktūros. Gautą dokumentą galima išsaugoti įvairiais formatais, peržiūrėti, redaguoti, ieškoti pagal turinį ir pridėti prie el. laiškų.

Platus įrankių asortimentas, siekiant pagerinti pripažintų dokumentų kokybę. Jei dokumento kokybės nepakanka gerai atpažinti, programa pasiūlys pagerinti vaizdo kokybę automatiškai arba rankiniu būdu, naudodama įmontuotą grafikos redaktorių. Kokybės pagerinimas gali būti taikomas atskiriems puslapiams arba visam dokumentui.

Programą lengva išmokti ir naudoti. Rezultatų atpažinimas ir perdavimas populiariausioms programoms ir formatams realizuojamas naudojant paprastus scenarijus, kurie yra paleidžiami dialogo lange paleidus programą.

Programą galima paleisti ne tik iš darbalaukio ar „Windows“ programos meniu, bet ir tiesiogiai iš „Microsoft Office“ programų, o vartotojui nereikia vėl atitraukti dėmesio nuo darbo su tekstu ar skaičiuokle.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *