Miegamojo kambario vėsinimo sprendimai

Kaskart lietuviška vasara nustebina mus savo klimatinėmis sąlygomis, kurios kartais yra sunkiai pakeliamos arba priverčia jaustis nekomfortiškai. Tiems, kas įsirengę efektyvias vėdinimo ir vėsinimo sistemas, tikriausiai netenka spręsti klausimų susijusių su papildomu patalpų vėsinimu. Tačiau kitais atvejais tenka ieškoti įvairių kambario vėsinimo alternatyvų.

Atostogaujant užsienio šalyse tikriausiai ne kartą teko matyti apartamentuose arba kavinėse bei baruose įrengtus šviestuvus su ventiliatoriais. Tenka pripažinti, kad mūsų šalyje šis sprendimas nėra labai populiarus. Tačiau kai kuriais atvejais šviestuvas su ventiliatoriumi pasitarnauja ne vien tik kaip vėsinimo priemonė, bet ir kaip išskirtinė patraukli interjero detalė.

Tokio tipo šviestuvas-ventiliatorius yra puiki alternatyva pastatomiems ventiliatoriams, kurių prireikia tik tam tikromis karštomis dienomis. Tiesa, kad tų dienų nėra labai daug per metus mūsų šalyje, todėl toks prietaisas didžiąją dalį dulka kur nors dėžėje. O dar blogiau – užima vietą ir taip ankštoje spintoje.

Taigi šviestuvo su ventiliatoriumi pasirinkimas padeda išspręsti šį klausimą, nes jis netrukdo ir neužima papildomai vietos. Be to, prireikus nereikia jo ieškoti tarp gausybės kitų nenaudojamų ar retai naudojamų daiktų palėpėje ar sandėliuke. Ir įsijungti galima iškart, vos pajutus poreikį atsivėsinti.

Šviestuvas su ventiliatoriumi gali būti montuojamas tiek miegamajame, tiek ir svetainėje arba visose erdvėse, kur tam jaučiamas poreikis. Jų gali būti skirtingų dydžių bei spalvų ir medžiagų, įvairių tipų ir stilių šviestuvai-ventiliatoriai lengvai pritaikomi bet kokio stiliaus interjere. Jis gali būti naudojamas kaip dekoratyvus ar pagrindinis apšvietimo šaltinis, o jo dizainas gali tapti pagrindiniu kambario akcentu.

Tiesa, tokie šviestuvai turėtų būti montuojami pakankamame aukštyje, kad nekeltų grėsmės gyventojams. Todėl labiau tinka erdvioms bei pakankamo aukščio patalpoms.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *