Specialistų iš Ukrainos atrankos paslaugos

Ne paslaptis, kad Lietuvos įmonės noriai laukia darbuotojų iš Ukrainos, tačiau retas kuris imasi jų įdarbinimo procedūrų pats. Tai iš tiesų procedūros, reikalaujančios papildomų pastangų ir laiko, o juk tuos darbuotojus dar reikia ir surasti, atlikti jų atranką. Todėl darbdaviai džiaugiasi, galėdami specialistus iš Ukrainos pasisamdyti be didelių pastangų, pasinaudoję atrankos ir įdarbinimo paslaugomis https://www.idarbinimocentras.lt/uzsienieciu-idarbinimas-lietuvoje/darbuotojai-is-ukrainos/.

Tokias paslaugas teikiančių atrankos ir įdarbinimo agentūrų yra ne viena, tačiau labai svarbu atkreipti į jų teikiamų paslaugų paketą ir sąlygas. Vienos teikia tik dokumentų tvarkymo, kitos ir paieškos, atrankos bei įdarbinimo formalumų (dokumentų tvarkymo) paslaugas. Verta paminėti, kad Lietuvai ratifikavus susitarimą su Ukraina dėl jų piliečių įdarbinimo mūsų šalies įmonėse, procesai palengvėjo. Nepaisant to, užsieniečių atrankos paslaugos poreikis išliko aktualus.

Viena iš pačių paklausiausių darbuotojų paieškos krypčių išlieka Ukraina. Šios šalies piliečiai pateisino jau ne vieno darbdavio lūkesčius savo darbštumu ir motyvacija. Jie atvyksta čia užsidirbti, todėl patys inicijuoja norą dirbti daugiau darbo valandų, dirba organizuotai ir atsakingai. Todėl įdarbinimo bei atrankos paslaugas teikiantiems atstovams niekada nekyla sunkumų, surandant naujus darbuotojus Lietuvos verslui.

Priklausomai nuo atvykstančių trečiųjų šalių užsienio piliečių profesijos ir kvalifikacijos, reikalingų dokumentų sąrašas yra skirtingas. O priklausomai nuo to, kiek laiko jie planuoja gyventi ir dirbti mūsų šalyje, jiems išduodama nacionalinė viza arba leidimas laikinai gyventi Lietuvoje. Būtent dėl didelio „popierizmo“ daugelis darbdavių, taupydami savo ir darbuotojų laiką, nesiima šių procedūrų patys.

Savo įmonę įtraukus į Patvirtintų įmonių sąrašą, į jas dirbti atvykstantiems užsienio piliečiams taikomos supaprastintos sąlygos gauti vizą ar leidimą laikinai gyventi šalyje. Tokiu būdu užsienio piliečiai yra atleidžiami nuo kai kurių dokumentų pateikimo.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *