MALIBU laivo nuoma: įspūdžių pilnos atostogos Elektrėnuose

laivas

Vandens pramogos Lietuvoje tam tikrą laiko tarpą  tarsi buvo šiek tiek primirštos. Tačiau paskutiniais metais jos išgyvena tikrų tikriausią renesansą. Tad visai nenuostabu, jog wake parkų atsiradimas mūsų šalyje sukėlė didelę susidomėjimo bangą. Šį kartą plačiau apie Elekrėnų wake parką ir Malibu laivo nuomą.

Kokias gi pramogas siūlo wake parkas Elektrėnuose? Parke galima išbandyti plaukimą vandenlente, vandens slidėmis ir Malibu laivo nuomą. Niekada tokių  pramogų nebandžiusius ir manančius, jog tam reikia specifinių įgūdžių, skubame nuraminti: yra organizuojamos treniruotės su patyrusiais instruktoriais. Parko darbuotojai teigia, jog treniruotis su dabartinėmis technologijomis – vieni niekai. Klientai gali naudotis ausinėmis, per kurias kuo puikiausiai girdi visas trenerių pastabas ir nurodymus.

Kalbant apie vandenlenčių sportą, be abejonės, instruktoriaus pamokos ir nurodymai yra būtini. Jeigu sumanėte papramogauti su didesne draugų ar giminaičių grupe (sakykim, 11-14 žmonių), tuomet Malibu laivo nuoma – pats tinkamiausias pasirinkimas. Wake parko darbuotojai teigia, jog pastaruoju metu, ypač šiltuoju metų sezonu, tai tampa itin populiaria paslauga norint atšvęsti bernvakarį, mergvarį, gimtadienį ar  net solidų subiliejų. Sutikite, išbandyti naujas pramogas – visuomet smagu.

Malibu laivo nuoma  yra viena ekstremaliausių ir, tuo pačiu, saugiausių sportinių  pramogų. Kurdamas pačias didžiausias ir tankiausias bangas jis sugeba užtikrinti saugumą savo keleiviams. Žinoma,  be patyrusių instruktorių tokiu atveju sunku išsiversti, bet jų patarimai turintiems mažai patirties – išties naudingi.

Dar viena naujovė, kuria pastaruoju metu gali pasigirti ne vienas parkas, taip pat ir wake parkas Elektrėnuose, tai organizuojamos vaikų stovyklos.  Malibu laivas talpina iki 14 žmonių grupę. Vadinasi, švęsti vaikų gimtadienių vandens apsuptyje – smagi ir tikrai realiai įgyvendinama svajonė. Uoste laukia ne tik sportinio laivo nuoma, bet ir daug kitų pramogų.

Žinokite, jog tokių parkų lankytojus pasitinka patogūs persirengimo kambariai, dušai, įrangos parduotuvės ar nuomos punktai. Šiomis paslaugomis dažniausiai pasinaudoja lankytojai, kurie atvyksta į wake vandens parką aktyviai praleisti laisvalaikį. Prieš ir po slydimo ant vandens vandenlente,  vandens slidėmis ar ekstremalus, o, galbūt, ir ramesniu pasiplaukiojimu Malibu laivu visuomet smagu turėti galimybę pasinaudoti dušu ir patogiu persirengimo kambariu.

Na, galiausiai dar viena pramoga, kuri privilioja ne vieną wake parko klientą – galimybė suorganizuoti gimtadienį, jubiliejų ar kitą svarbią šventę. Jums bus sukurta privati erdvė arba galėsite išsinuomoti visą parką. Sutikite, skrosti  kateriu vandenį ir tuo pačiu metu stebėti fejerverkus – išties įspūdinga pramoga.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *