Kiek verta investuoti į Google reklamą?

Tinkama reklama reikalauja ne tik labai geros strategijos, kurioje kiekvienas žingsnis yra apgalvotas bei labai konkretus, tačiau taip pat ir tinkamos pinigų sumos, kuri padeda pasiekti užsibrėkštus tikslus.

Taupymas – ne visada geriausias pasirinkimas

Vienas didžiausių minusų susijusių su Google reklama yra tai, kad žmonės labai taupo. Bando sutaupyti ir tokiu atveju, kai reklamos jų poreikius labiausiai tenkinantį specialistą ir tokiu atveju, kai planuojamas biudžetas, kuris leis investuoti į reklamą. Google Adwords „reikalauja“ investicijų, tačiau jas skyrus – galima pagerinti savo verslo reputaciją bei puslapio lankomumą. O kiek verta skirti, kad investicija atsipirktų?

Kiek kainuoja Google specialisto paslaugos?

Pirmiausia Jums reikia pasirinkti agentūrą, kuri teikia paslaugas. Žinoma, papildomos išlaidos bus reikalingos ir tokiu atveju, kai reklama bus taikoma, tačiau investicijas reikia skirti ne tik paspaudimams, tačiau ir specialistams, kurie sukurs tinkamiausias reklamos strategijas bei prižiūrės, kad jos veiktų sklandžiai.

google

Dažniausiai specialistai savo paslaugas vertina mėnesiniais mokesčiais. Tai pats paprasčiausias būdas apsiskaičiuoti – kiek Jums reklama kainuos. Juos, visada geriausia naudotis tęstinėmis reklamomis, kadangi tai gali padėti pasiekti ne tik gerus tačiau ir ilgalaikius rezultatus.

Kiek kainuoja Google reklama?

Į šį klausimą negalime pateikti vieno atsakymo, kadangi Google reklama nuolatos kinta, tad lygiai taip pat kinta ir sumos, kurias reikia investuoti, kad pavyktų pasiekti našius rezultatus. Žinoma, kainos varijuoja priklausomai nuo raktinių žodžių bei frazių konkurencingumo, kuris kinta. Galiausiai, investicijos gali kisti priklausomai net ir nuo elektroninės parduotuvės parametrų, tad kuo daugiau akcentų bus įvertinta – tuo tikslesni kainoraščiai bus pateikti. Šiuos darbus turi atlikti specialistai, kurie dažniausiai po analizės gali pateikti gana detalias išvadas.

Investicija, kuri ne visada atsiperka

Ne visada galima tiksliai nusakyti – ar reklama bus naudinga. Ši reklamos galimybė ir yra labai vertinama todėl, kad galima gana paprastai nustatyti naudą ir tuo pačiu įvertinti – ar reikalingas jos pratęsimas. Visgi, dažniausiai su sunkumais tenka susidurti tiems, kurie labai taupo. Tokiu atveju dažniausiai skiriamos per mažos sumos reklamai ir tuo pačiu vietoje to, kad dirbtumėte su specialistais – bandoma užsakyti reklama patiems. Viskas ne taip paprasta kaip gali atrodyti, tad specialisto konsultacija dažniausiai ne tik padeda pasiekti norimus rezultatus, tačiau taip pat ir sutaupyti.

Kieno paslaugomis pasinaudoti?

Kadangi daugelis pripažįsta, kad Google reklama yra geriausias pasirinkimas arba bent jau vienas geriausių, kokius šiuo metu siūlo skaitmeninis marketingas – verta kuo daugiau dėmesio skirti specialistų pasirinkimui. Būtent tai yra žmonės, kurie suteiks reklamai daugiau funkcionalumo.

O kokie kriterijai renkantis specialistus patys svarbiausi?

  • Žinoma, reikia nuspręsti – kokio Jūsų biudžeto galimybės ir kiek mokėsite specialistams.
  • Taip pat reikia susipažinti su pačiomis paslaugomis.
  • Siūlome skaityti atsiliepimus apie konkrečias paslaugas.
  • Taip pat verta peržiūrėti darbų portfolio.
  • Verta plačiau pasidomėti ir nuolaidomis, kurios leidžia sutaupyti.
  • Daugeliui svarbus ir bendravimas, kadangi tikimasi, kad bus galima greitai gauti atsakymus į visus iškilusius klausimus.

Sunku atsakyti, kokia pinigų suma padės Jums pasiekti realią naudą. Bet kuriuo atveju – geriausia darbus palikti specialistui, kuris ne tik gali gana tiksliai įvardyti pinigų sumą, tačiau ir patarti reklamos pasirinkimo bei žingsnių formavimo klausimais. Šiuo atveju tikslumas yra labai svarbu ir kuo jo daugiau – tuo geriau.

Parengta pagal skaitmeninės rinkodaros agentūros FAD pranešimą spaudai.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *