Siuntos į Olandiją

siuntos

Lietuvą ir Olandiją jau ne vienerius metu sieja glaudūs ekonominiai ryšiai. Siuntų maršrutas Lietuva – Olandija populiarus ne tik dėl verslo, bet ir dėl asmeninių ar giminystės sąsajų. Periodiškai siuntų gabenimo paslaugomis besinaudojantys žmonės tikriausiai žino visas taisykles ir kitus siuntų į Olandiją aspektus. Tačiau norintiems pirmą kartą siųsti siuntą iškyla klausimų. Tad pateikiame aktualią informaciją, ką reikia žinoti planuojant siuntos gabenimą į Olandiją.

  • Siuntos svoris

Leidžiamas maksimalus siuntos į (iš) Olandiją svoris yra 300 kg. Jei siunta šį svorį viršija, ji priskiriama krovinių grupei, kuris taip pat gali būti gabenamas į užsienio šalį.

  • Pakuotė

Siunčiamą į Olandiją siuntą privaloma tinkamai supakuoti. Dažniausiai naudojamos kartono dėžės. Siunčiami dužūs daiktai atskirai pakuojami į pripučiamas pakuotes (su oro maišeliais) arba į putplasčio maišelius.

  • Siuntimo būdas

Žinoma, siuntą į Olandiją galite siųsti pasinaudoję Lietuvos pašto paslaugomis. Tačiau pastaruoju metu dažniau pasirenkamos siuntų pervežimo paslaugas teikiančios įmonės. Šios įmonės siuntas gabena mažesniais kiekiais, tad paslaugos kokybiškesnės bei greitesnės. Be to, dauguma siuntų vežimo paslaugas teikiančių įmonių siuntas paima tiesiai iš namų bei pristato jūsų nurodytu adresu. Tad gavėjui nereikia rūpintis siuntos atsiėmimu iš pašto.

  • Pristatymo laikas

Siuntos pristatymo laikas priklauso nuo pasirinkto vežėjo. Siuntų gabenimu į Olandiją užsiimančios įmonės siuntas pristato maždaug per vieną darbo dieną. Siunčiant siuntinį paštu šis laikas gerokai ilgesnis.

  • Kaina

Siuntos gabenimo paslaugų kaina priklauso nuo siuntinio svorio, daiktų kiekio bei matmenų. Tikslią kainą galima sužinoti susisiekus su šias paslaugas teikiančiomis įmonėmis arba jų interneto svetainėje užpildžius reikiamą formą.

  • Draudžiami gabenti daiktai

Nepamirškite, kad ne viską galima gabenti tiek Lietuvos ribose, tiek į užsienio šalis. Tad ruošiant siuntą pasidomėkite ar siunčiami daiktai nepriklauso draudžiamų siųsti daiktų sąrašui.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *