Kaip efektyviai paputlinti lūpas?

lūpos

Lūpos – moters seksualumo ir jaunystės simbolis. Jos traukia akį ir vilioja ne tik priešingos lyties atstovus, bet ir traukia kitų moterų dėmesį. Neveltui grožio industrija ir kosmetikos pramonė, siūlo įvairiausių rūšių priemones, skirtas lūpų putlinimui, drėkinimui, sveiko raudonio skatinimui ir gražiai išvaizdai. Plačiai naudojami ne tik įvairiausių atspalvių lūpų dažai, serumai, drėkinančios ir putlinančios kaukės. Tačiau vis dažniau kreipiamasi ir į plastinės chirurgijos specialistus, galinčius atlikti pačias įvairiausias lūpų korekcijas, siekiant ne tik patobulinti lūpų formą, išvaizdą.

Viena iš populiariausių vietų – grožio klinika Kaune, kur savo srities profesionalai gali per pusvalandį pagerinti jūsų lūpų būklę. Priklausomai nuo pageidavimų ar esamų problemų yra įvertinama veido forma, proporcijos ir tuomet sprendžiama kaip efektyviau ir kuo natūraliau, be didesnių intervencijų pagerinti lūpų būklę. Tad yra labai daug priežasčių, kodėl jos prarado savo žavesį. Pavyzdžiui, dažnai netekus svorio, lūpos taip pat gali pakeisti savo formą, todėl prarastų riebalų ir sumažėjus kolageno kiekiui. Dėl to lūpos gali susiaurėti ir susiraukšlėti.

Kita priežastis gali būti prasidėję senėjimo procesai. Tuomet plastikos chirurgas, įvertinęs esančią situaciją, gali pasiūlyti atlikti lūpų korekciją, naudojant specializuotus implantus, persodinant riebalus į lūpas, naudojant audinių užpildų injekcijas ar atliekant chirurginį lūpų trumpinimą.

Tad kuo šie skirtingi ir iš pažiūros labai panašūs būdai skiriasi?

  • Lūpų implantai – gali paputlinti lūpas labai efektyviai. Putlių lūpų efektas išlieka iki 2 metų.
  • Riebalų persodinimas – natūraliausias būdas, siekiant paputlinti lūpas.
  • Audinių užpildų injekcijos – pats populiariausias lūpų putlinimo būdas, Svarbiausia tiksliai apskaičiuoti reikiamą užpildo kiekį.
  • Lūpų trumpinimas – chirurginė operacija, kurios metu yra pakeliama viršutinė lūpa.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *