Net 2 LED televizoriai kiekvienuose namuose

led televizoriai

Kas nutiko šiam pasauliui? Tiek daug vartojimo, tiek daug technologijų! Perėjau per savo namus ir pamačiau tiek daug elektronikos, kad net baisu pasidarė. Aišku, LED televizoriai iš karto patraukė akį. O jų mūsų namuose – net trys – gyvenamajame kambaryje ant sienos kabo didžiausias televizorius lenktu ekranu. Virtuvėje kabo senas LCD televizorius. Jį įsijungiame, kai gaminame maistą ir reikia kokio fono arba žiūrime kokį koncertą vakarodami su draugais (vaikai tuo metu sėdi gyvenamajame ir žiūri kokį filmą). Trečiasis televizorius – miegamajame. Jis įjungiamas gana retai, nes vasarą niekas lovoje ilgai nesivolioja, tad ir televizoriaus žiūrėti nereikia.

Taigi namuose yra net 2 LED televizoriai. Kaip nutiko, kad jų tiek daug?

Pirmiausia reiktų pasižiūrėti į šeimos gyvenimo būdą ir ritmą. Vaikai keliasi gana anksti. Iš karto įsijungia televizorių. Tai tapo įprastas jų ryto elementas kaip ir pusryčiai, nesudėtos kuprinės ir iš vakar išmėtyti rūbai. Taip, taip, auginant tris berniukus, toks rytas visiškai įmanomas…

Vakare tėvai būna pavargę it visą dieną šėką pjovę. 10 valandą vakaro, kai į lovą nuvaromas vyriausias sūnus, nori skirti laiko sau. Geriausia įsivynioti į šiltą pledą, atsidaryti skardinę suaugusiųjų gėrimo, ir įvirtus į didelę sofą pažiūrėti televizorių. Tokiu metu prasideda kažkoks filmas, kitur dar rodomos dienos žinios. Televizorius tampa įprasta rutina. Ypač, jei tai išmanusis TV, kuriame galima žiūrėti filmus iš kompiuterio ar tiesiog per išmaniąją televiziją.

Dieną televizorius ilsisi, o kai kažkas sėdi namuose, jis puikiai sukuria foną. Toks gyvenimo būdas tiesiog reikalauja turėti ne vieną, o kelis televizorius.

LED televizorių kaina – svarbus kriterijus

LED televizoriai kainuoja labai nedaug. Pasižiūrėjus portale Kainos.lt, kuriame lyginamos skirtingų parduotuvių kainos, galima pamatyti, kad visai neblogas Philips televizorius su Smart TV funkcija kainuoja nuo 250 eurų. Tiesa, jis gana nedidelis – 32 colių (81 cm) įstrižainės, bet žiūrėjimui iš arti visiškai tinkamas (bent iš 125 cm nuotolio). Tiek pinigų tikrai gali skirti ir pensininkai, ir studentai, kurie, aišku, norės prijungti internetą prie televizoriaus ir Youtube vaizdo klipus žiūrėti FullHD raiška (1920×1080 taškų). Juk LRT televiziją, kuri rodoma HD raiška žiūrima gana retai, tad skaitmeninė televizija neatskleidžia visų televizoriaus ekrano galimybių.

Sumažėjusi televizorių kaina ir lemia tokį dažną jų naudojimą. Juk dar nekalbame apie panaudotus nebenaujus televizorius, kuriuos lietuvaičiai dešimtimis tempia iš Skandinavijos šalių ir parduoda per skelbimus. Taip už 100-200 eurų galima įsigyti ir labai neblogus didelius, net 45 colių įstrižainės išmaniuosius televizorius. LED televizoriai nebėra jokia deficitinė prekė, kokia buvo prieš dešimtmetį.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *