Pasiilgusioms aštresnių pojūčių lovoje – kūno kojinės

kuno kojinės

 

Lietuvoje moterims vis dar gėda garsiai kalbėti apie savo seksualinius santykius ar su kuo nors aptarinėti miegamojo problemas. Dėl tokio konservatyvaus požiūrio kai kurios dailiosios lyties atstovės taip niekada ir neatskleidžia savo partneriams, ko iš tiesų nori, o vėliau stebisi, kodėl jų vyrai laimės ieškojo kitame glėbyje. Kad lovoje nuolat rusentų aistra, reikia įdėti šiek tiek pastangų ir fantazijos. Puikią nuotaiką miegamajame galima sukelti ir tiesiog pasirinkus tinkamą darbužį. Jei norite išbandyti šį tą seksualesnio ir atviresnio – siūlome kūno kojines. Tai kombinezono tipo, plono, dažnai permatomo ar tinklinio audinio drabužis, kuriam abejingas nelieka nė vienas vyras. Kuo ypatingos kūno kojinės?

Sužadina fantazijas

Pagrindinė šio drabužio funkcija – sukelti jaudulį, atrodyti seksualiai ir labiau pasitikėti savimi. Juk ne veltui sakoma, kad vyrai myli akimis, o moterys – ausimis. Jei mums artimesni seksualūs ir gašlūs žodeliai, vyrą įaudrinsime pasirinkusios lovai neįprastą įvaizdį. Įsivaizduokite, jog kiekvieną dieną jie mus mato pasitempusias, einančias į darbą su sijonu ar kelnėmis, o namuose vilkinčias įprastus drabužius, tad išvydę seksualią, kiek išdykusią koketę, apsitempusią kūno kojinę ir avinčią aukštakulnius, jie panorės įgyvendinti net ir pačias slapčiausias savo fantazijas.

Padeda išryškinti figūrą

Kūno kojinės yra sumodeliuotos taip, kad išryškintų moters figūros privalumus. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad perregima kūno kojinė nepalieka vietos paslapčiai sukurti ir atidengia viską – taip nėra. Vieni modeliai atveria kojas ir uždengia viršutinę kūno dalį, sukurdamos iš pažastų išaugusių kojų įspūdį, kitos atveria krūtinę ir nutraukia žvilgsnį nuo šlaunų ar rankų. Jei tinkamai pasirinksite modelį pagal savo figūrą, vaizdas veidrodyje jus tikrai nudžiugins.

Kaip pasirinkti?

Kadangi kūno kojinės turi labai aiškius dydžius ir išmatavimus, šiuos drabužius galite pirkti ir internetu. Paprastai kainos internetinėse parduotuvėse yra kur kas mažesnės, čia vyrauja didesnis pasirinkimas ir galimybė atsifiltruoti prekes pagal norimus kriterijus. Itin kokybišką produkciją siūlo Apatinukai.lt, kur rasite visko: nuo kūno kojinių iki chalatų ar naktinukų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *