Kaip išsirinkti kokybiškus virtuvės baldus – pataria BALDITA

BALDITAJaukių namų interjeras prasideda nuo virtuvės. Praktika rodo, kad tai viena lankomiausių gyvenamųjų erdvių, kurioje praleidžiame itin daug laiko. Baldų gamybos profesionalai BALDITA teigia, kad tinkamai priimti sprendimai gali turėti lemiamos įtakos visai būsto atmosferai, nuotaikai ir stiliui. Be to, virtuvės baldai turi būti ne tik estetiškai patrauklūs, bet ir patogūs naudoti, funkcionalūs ir praktiški. Jei virtuvėje negalėsite laisvai judėti, maisto ruošimas taps varginančiu ir sunkiu darbu.

Individualūs virtuvės baldai skirtingo išplanavimo erdvei

Planuojant virtuvės ir valgomojo interjerą, visų pirma reikia atsižvelgti į patalpos išplanavimą. Daugiausiai klausimų kyla tuomet, jei virtuvė yra nedidelė. Vis dėlto, net ir maža patalpa gali tapti jaukia gyvenamąja erdve, jei investuosite į nestandartinius, individualių išmatavimų baldus, kurie užtikrins funkcinį patogumą. Tokiu atveju siekiama racionaliai išnaudoti kiekvieną virtuvės centimetrą, daug dėmesio skiriama sieninėms lentynoms ir spintelėms, kurios gali būti kabinamos iki pat lubų.

Jei jūsų virtuvė itin erdvi, verta pagalvoti apie patalpos viduje esančią salą, be to, svarbiausi virtuvės baldai ir buitinė technika turi būti išdėstyti taip, kad jums būtų patogu judėti nuo vienos erdvės prie kitos. Visais atvejais virtuvės baldų ir stalviršio aukštis turi būti pritaikytas čia daugiausiai laiko praleidžiančio asmens poreikiams, pvz., jei maistą gamina neaukštas žmogus, spintelės, maisto ruošimo zona turi atitikti jo ūgį ir nekelti papildomų sunkumų.

Virtuvinių baldų stilius ir spalvos

Skirkite laiko dizaino sprendimams. Virtuvė turi atitikti bendrąją būsto nuotaiką ir derėti prie gyvenamosios erdvės atmosferos, t. y. jei namuose dominuoja klasikinis stilius, moderni virtuvė darkys aplinką ir atrodys tarsi svetimkūnis. Jei vengiate tradicinio interjero, skirkite dėmesį baldų dekoro elementams ir erdvės akcentams, pvz., jei virtuvėje dominuoja šviesi spalva, tačiau dėl to visa aplinka atrodo kiek nuobodžiai, rinkitės ryškiaspalvius akcentus, pvz., spalvotus puodelius ar dailią vazą. Beje, spalvos ne tik kuria nuotaiką, bet ir vizualiai keičia aplinką. Mažam interjerui rekomenduojame rinktis šviesius tonus ir blizgius paviršius, kurie atspindės šviesą ir aplinkai suteiks daugiau erdvės. Tamsių tonų baldai rekomenduojami didesnės kvadratūros virtuvei – tamsesni atspalviai optiškai sumažins erdvę ir suteiks jai daugiau elegancijos.

Visapusiška profesionalų pagalba

Kad virtuvės baldai atitiktų individualius jūsų poreikius ir džiugintų nepriekaištinga kokybe, bendraukite su šios srities profesionalais. Baldų gamintojai BALDITA siūlo unikalios konstrukcijos virtuvės baldus namų komfortui ir estetikai. Įmonė siekia realizuoti individualius klientų lūkesčius ir dirba su aukštos kokybės medžiagomis ir modernia technika. Bendrovė teikia virtuvinių baldų projektavimo, gamybos, montavimo paslaugas, siūlo kvalifikuoto dizainerio konsultacijas ir teikia visapusišką pagalbą baldų pasirinkimo klausimais.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *