Ką verta žinoti apie darbinius prožektorius?

Lumenshop HML-0727-1

Darbiniai prožektoriai yra puikus pasirinkimas tuo atveju, jei jums yra reikalingas intensyvus bei ryškus apšvietimas vidaus patalpoje ar lauke. Paprastai darbiniai žibintai apšviečia objektus, kurie yra net už kelių šimtų metrų. Dėl šios priežasties šio tipo žibintai idealiai tinka policijos, apsaugos darbui, medžioklės metu. Kai kuriuose darbiniuose žibintuose yra įmontuotos papildomos LED lempos.

Nors darbiniai žibintai yra įvairūs, populiariausi yra tie žibintai, kurie turi iš tvirto aliuminio lydinio pagamintus korpusus, padengtus braižymui atsparia, specialia danga.

Šviesos srautas, sklindantis iš darbinių prožektorių yra reguliuojamas mikroprocesoriumi. Darbiniai prožektoriai šviečia šviesos diodo dėka, kurie vidutiniškai šviečia apie 50 000 valandų. Galimi įvairūs šviesos režimai.

Dalis šios rūšies prožektorių užsandarinti iš gumos pagamintomis tarpinėmis, kurių dėka užtikrinamas hermetiškumas. Ši gaminio savybė garantuoja, jog panardinus į 1 m gylį, prožektorius išliks funkcionalus.

Paprastai darbiniai prožektoriai yra komplektuojami kartu su: dirželiu, jungikliu, atsarginėmis tarpinėmis, dėklu. Dėmesį verta atkreipti į tai, jog komplektas dažniausiai yra ekonomiškesnis pasirinkimas. Šie gaminiai gali būti ne tik komplektuojami su įvairiomis detalėmis – tam, kad galėtumėte sėkmingai juos naudoti, gali prireikti ir tam tikrų priedų. Bene pats populiariausias darbinių prožektorių priedas yra laidų pynės (viengubos arba dvigubos), kurios naudojamos tam, kad darbinius prožektorius galėtumėte jungti nepriklausomai nuo turimos transporto priemonės elektros sistemos.

Kaip išsirinkti darbinį prožektorių? Tai gali būti išties nelengva užduotis, kadangi šiuo metu darbinių prožektorių pasiūla yra išties didelė. Renkantis darbinį prožektorių, derėtų atsižvelgti ir į tai, kokiomis sąlygomis jis bus naudojamas. Štai, pavyzdžiui, jei esate keliautojas ar medžiotojas, rinkitės lengvus, tačiau tvirtus darbinius prožektorius, kurie jūsų kuprinėje neužims daug vietos; jei ruošiatės keliauti po vietas, kuriose gausu vandens telkinių, rinkitės prožektorių, kuris būtų atsparus drėgmei; jei prožektoriaus dėka norite įžiūrėti labai smulkius objektus, rinkitės tokį, kuriame būtų įmontuotos papildomos LED lempos; na, o policijos ar apsaugos darbuotojams idealiai tiks smūgiams atsprūs darbiniai prožektoriai. Kaip matyti, tiksliau įvardijus savo poreikius prekę išsirinkti kur kas lengviau.

Nuo ko priklauso darbinio prožektoriaus kaina? Tai vienas aktualiausių klausimų tiems, kurie ruošiasi pirkti šį gaminį. Atsakant į šį klausimą reikia pasakyti, jog darbinių prožektorių kaina priklauso nuo: galingumo (kuo didesnis apšviečiamas atstumas, tuo didesnė gaminio kaina); šviesos diodo tarnavimo trukmės (kuo tarnavimo trukmė ilgesnė, tuo didesnė gaminio kaina); nuo papildomų gaminio savybių (smūgiams ar drėgmei atsparūs darbiniai prožektoriai yra brangesni); dizaino.

Darbinis prožektorius – puikus ir naudingas prietaisas, kuris pavers jūsų darbą ar laisvalaikio užsiėmimą kur kas malonesniu bei paprastesniu.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *