Algis Ramanauskas “Greitai” vs. Artūras Račas

Prieš pat naujus metus Algis Ramanauskas “Greitai” savo facebook profilyje paskelbė savo sugalvotus “metų apdovanojimus” ir dar prie to pačio pridėjo nemažai riebių komentarų, jei taip galima pavadinti. Na kas skaitė, tam viskas yra aišku apie ką kalba.

Ypatingai “stipraus” komentaro susilaukė žurnalistas ir tinklaraštininkas, Artūras Račas, kuris (ir praktiškai vienintelis iš “metų apdovanojimų” sąrašo) ėmėsi atsakomųjų veiksmų. Visi kiti “apdovanotieji”, tarp jų ir dabartinis valstybės premjeras, regis numojo ranka į žeminančius išsireiškimus.

Tuo tarpu Algio Ramanausko “Greitai” ir Artūro Račo dvikova, panašu, kad gali nusikelti ir į teismą. Na bent jau iš internetinės plotmės pasiekė televiziją. Vienoje iš “Lietuvos ryto” laidų abu nedraugai bandė išdėstyti priežastis, kodėl visa tai vyksta ir kam to reikia. Aiškių atsakymų neišgirdome, tačiau vaizdelis priminė vaikų darželį, kai du susipykę vaikai sėdi šalia ir stengiasi kuo labiau nusisukti vienas nuo kito.

Aišku, tik vieną, kad persistengta gan stipriai. Daugeliui sunku netgi suvokti, kad tokiais išsireiškimais viešojoje erdvėje svaidytis leidžia sau išsilavinę ir žinomi Lietuvos žmonės. Juolab, kad čia jau kalba eina ne apie “Radijo šou” personažus, o konkrečias personalijas. Panašu, kad kai kuriems asmenims trūksta dėmesio, o būdai kaip jo gauti, švelniai tariant, ne patys geriausi.

Lietuvos masinėse informavimo priemonėse – aiškios tendencijos – būti efektingu reiškia balansuoti ant padorumo ribos arba peržengti ją.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *